På Connect IQ Store downloader du apps til dit Garmin Forerunner 920XT, fënix 3, epix eller Vivosmart.

Prøv Connect IQ med Forerunner 920

Vil du prøve Connect IQ apps og funktioner på din Forerunner 920XT? Garmin har lige frigivet en beta version af softwaren til uret som gør funktionerne tilgængelige, her er hvad du skal gøre for at komme i gang.

BEMÆRK – softwaren er bedømt til at være stabil og i orden, men ikke klar til produktion endnu, deraf navnet BETA. Du kan altså risikere at opleve uregelmæssigheder med uret.

Download den seneste beta software version her. Pak zip filen ud og kopier filen gupdate.rgn til /GARMIN folderen på dit Forerunner 920XT via stifinder på pc eller finder på mac. Hvis du skal have hjælp til dette trin er det nok en god ide at vente med at installere.

Du skal også opdatere til seneste version af Garmin Express, det gør du ved at trykke på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælge Check For Application Updates nederst i appen.

For at komme igang skal du opdatere Garmin Express her.
For at komme igang skal du opdatere Garmin Express her.

Når begge dele er fikset er du klar til at gå i gang. Hop over på http://apps.garmin.com/ og kig dig omkring, det er rimelig selvforklarende. Der er ikke så stort et udvalg endnu, men det giver en ide om hvordan det virker.

Du skifter mellem de ur visninger du installerer ved på din Foreunner 920XT at gå i Indstillinger -> System -> Ur -> Watch Face

Ur-visningen Text My Time viser klokken i ren tekst. En anderledes måde som faktisk ser godt ud på skærmen.
Ur-visningen Text My Time viser klokken i ren tekst. En anderledes måde som faktisk ser godt ud på skærmen.

Du kan vise yderligere to apps i din træningsside loop som erstatning for to andre træningssider eller som datafelter på en træningsside. Det vælger du ved at gå i Aktivitetsindstillinger -> Skærmbilleder -> Skærm X -> Felt X -> Connect IQ

Sagde du svin? En af de få apps på Connect IQ kan vise den aktuelle hastighed omsat til forskellige husdyrs tempo.
Sagde du svin? En af de få apps på Connect IQ kan vise den aktuelle hastighed omsat til forskellige husdyrs tempo.

Der findes også en række andre apps som højdegraf, pulsgraf osv…

Med en snarlig opdatering til Garmin Connect Mobile appen bliver det muligt at styre det herfra, en lækker lille detalje. Som det fremgår af sitet kommer der også apps til fënix 3, epix og Vivosmart.

Vil du vide lidt mere om Connect IQ generelt, så anbefaler jeg denne artikel hos DC Rainmaker, det er et must read!

Sidst, men bestemt ikke mindst! Sidder du med en lille programmør i maven og vil du gerne selv i gang med at lave apps til de nye Garmin ure? Så vil jeg foreslå dig at tage et kig på Connect IQ developer siden hvor der både er værktøjer til udvikling og vejledning til hvordan dine apps udgives.

God fornøjelse!

En tanke om “Prøv Connect IQ med Forerunner 920”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *