Om UtmedKnut

Eventyr, grej og træning

Jeg løber, cykler, vandrer, går lidt på ski, fotograferer og elsker elektronik. Er prylnisse af natur og holder af at nørde med nyt grej.

5 tips til at forlænge dit telts levetid

Jeg er vokset op med friluftsliv og har lange vandreture i Norge, Sverige, på Balkan og på Korsika på samvittigheden. Når der ikke er vandreture på programmet er der også tid til en 700 km lang kanotur på Yukon River i Canada og ture på fjeldski under nordlige himmelstrøg.

Mikroeventyr

Under mottoet “hellere komme afsted på en lille tur, end at sidde hjemme og drømme om den store tur” bliver det også til mange korte ture i vandreskoene eller i cykelsadlen, primært i lokalområdet omkring København og i det sydsvenske.

Til daglig

I hverdagen jobber jeg med udstyr til friluftsliv i friluftsbutikken Fjeld og Fritid hvor du finder mig bag disken. Derfor kan det anbefales at tage hvad jeg skriver, med et gran salt.

The Outdoor Blogger Codex

Til gengæld har jeg, i juli 2017, tilsluttet mig The Outdoor Blogger Codex. Det betyder fuld transparens i mine skriverier så du altid kan se eventuelle samarbejdspartnere og andre forbindelser.

Kommunikatør?

Jeg blev i 2017 nomineret i kategorien “årets kommunikatør” til Danish Running Awards som afholdes af Løbemagasinet.

Danish Running Award 2017 nomineret

Skriv til mig

Har du en kommentar til mine skriblerier, en god ide til noget grej jeg bør kigge nærmere på eller noget helt tredje så hører jeg meget gerne fra dig. Skriv en kommentar til artiklen, fang mig på en af de sociale kanaler jeg lister ude til højre eller send mig sådan en old school e-post på knut@utmedknut.dk

De allerbedste hilsner

Knut Korczak

2 tanker om “Om UtmedKnut”

  1. Vildt fedt at læse og nørde i løbe grej, tøj osv. Er selv løbe tosse skør. Fedt at læse dine reviews af alt det du tester. Keep it up✌️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– eventyr, grej og træning