Den kompakte Sea To Summit Ultra-Sil Nano Daypack kan ligge i en knyttet hånd og giver ekstra 18 liter kapacitet på ryggen. Perfekt til småindkøb i løbet af dagen på bikepacking turen.

Sea To Summit Ultra-Sil Nano Daypack – anmeldelse

Som navnet antyder er Ultra-Sil Nano Daypack er en ultralet rygsæk med et meget lille pakvolumen. Den gemmes nemt væk når den ikke er i brug og rummer forbavsende meget når den skal. På mine seneste bikepackingture, har vi valgt at spise frisk mad, fremfor frysetørret. Det betød at det var nødvendigt at købe ind undervejs og jeg medbragte derfor en Ultra-Sil Nano Daypack fra Sea To Summit på cyklen.

Forord

Jeg arbejder til hverdag i friluftsbutikken Fjeld og Fritid hvorfor links til produkter i mange tilfælde går til webshoppen, eller til andre danske friluftsbutikker.

Jeg har tilsluttet mig The Outdoor Blogger Codex. Det betyder fuld transparens i forhold til eventuelle sponsorater, samarbejder med leverandører og deslige. Se på linket hvad The Outdoor Blogger Codex betyder for dig som læser.

Den Sea To Summit Ultra-Sil Nano Daypack jeg omtaler i denne artikel, er indkøbt til personalepris via min arbejdsplads.

Bærekomfort og pasform

For at holde vægt og volumen nede er hverken rygstykket eller bæreremmene polstrede. Det betyder at de har en tendens til at folde under vægt, og at du derfor ikke skal overlæsse rygsækken. Respekterer du begrænsningerne, og pakker rygsækken ordentligt, er Ultra-Sil Nano Daypack ganske komfortabel over flere timers brug.

Der er fin plads til indkøb i den lille Sea To Summit Ultra-Sil Nano Daypack. Her er der plads i overskud.
Der er fin plads til indkøb i den lille Sea To Summit Ultra-Sil Nano Daypack. Her er der plads i overskud.

Lommer og organisering

Rygsækkens hovedrum tilgås via en cirka 35 cm lang halvmåneformet lynlås. Det giver god adgang til at pakke rummet effektivt.

Den indbyggede stuff sack er fastsyet øverst indvendig, og fungerer som en lille indvendig lomme med plads til et sæt nøgler eller tilsvarende småting.

Andre funktioner

Øverst har rygsækken en lille påsyet ophængsløkke i 10mm webbing. Det samme gælder den lille stuff sack som desuden lukkes af med en snorelås.

Slidstyrke

Rygsækken er fremstillet i et utroligt tyndt og let materiale. Den glatte overflade gør den rimelig slidstærk, men pas på med skarpe kanter.

Fastgørelsespunkterne for bæreremme og den lille ophængsløkke har ekstra forstærkede, såkaldte bartack, syninger.

Når du vælger Formel 1 grej, så vælger du også grej som du skal passe lidt mere på.

Materialer, størrelse og vægt

Ultra-Sil Nano Daypack måler 48×29 cm når den er bredt ud på bordet, rummer 18L og vejer 30 gram.

Sea To Summit Ultra-Sil Nano Daypack er den rygsæk jeg kender til med mindst pakvolumen.
Sea To Summit Ultra-Sil Nano Daypack er den rygsæk jeg kender til med mindst pakvolumen.

Rygsækken er fremstillet i 15 denier siliconiseret nylon og lynlåsen af polyester.

Prisen

Den vejledende udsalgspris på Ultra-Sil Nano Daypack er 249,-

Konklusion Ultra-Sil Nano Daypack

Sea To Summit Ultra-Sil Nano Daypack er fremstillet i supertynd 15 denier nylon materiale og vejer kun knapt 30 gram. Den opgivne volumen er 18 liter, og med en pakstørrelse så den kan ligge i en knyttet hånd. Det gør at den passer perfekt i et tætpakket bikepacking setup og giver ekstra bagageplads i en håndevending. Det er hurtigt blevet en af mine favoritter og nu en fast del af mit bikepacking setup.

Sea To Summit Ultra-Sil Nano Daypack er også perfekt som ekstra “indkøbspose” i hverdagen, som let topturssæk på vandreturen og i mange andre situationer.

Sea To Summit Ultra-Sil Nano Daypack på ryggen efter fouragering i aldi på bikepacking tur i pinsen.
Sea To Summit Ultra-Sil Nano Daypack på ryggen efter fouragering i aldi på bikepacking tur i pinsen.

Fordele

  • lav vægt
  • lille pakstørrelse

Ulemper

  • sårbar overfor skarpe kanter

Spørgsmål, kommentarer eller feedback?

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at lægge en kommentar herunder eller ovre på facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *