Automatisk synkronisering til Endomondo til Garmin Connect

Overførsel af data til Endomondo fra Garmin Connect

Endomondo er danskernes svar på Facebook når det gælder træning. Her deles, likes og kommenteres. Det er muligt manuelt at uploade træningsdata fra Garmin GPS ure til sitet, men du kan også automatisk overføre dine data fra Garmin Connect. Den sparede tid kan du jo passende bruge på lidt styrketræning. #selvtak

Et stemningsbillede fra en kold og blæsende morgen i Hedeland ved Roskilde.
Et stemningsbillede fra en kold og blæsende morgen i Hedeland ved Roskilde. Foto: Trail Running Yates

Muligheden for automatisk overførsel af træningsdata til Endomondo fra Garmin Connect blev offentlig tilgængelig i september 2014, og de første små problemer er således rettet sådan at servicen kører snorlige.

Først og fremmest kræver det at du allerede i dag uploader data fra dit Garmin ur til Connect, det være sig via kabel, via en ANT dongle, via bluetooth bluetooth og Connect Mobile til Android eller iOS eller via wifi – mulighederne er mange og afhænger af hvilket produkt du bruger.

Herefter logger du ind på min Endomondo konto eller opretter en ny.

Log ind på din Endomondo konto, eller opret en ny konto hvis du ikke har en i forvejen.
Log ind på din Endomondo konto, eller opret en ny konto hvis du ikke har en i forvejen.

Find dit profilnavn i øverste højre hjørne og vælg “indstillinger” i menuen.

Vælg indstillinger under profilnavnet i øverste højre hjørne.
Vælg indstillinger under profilnavnet i øverste højre hjørne.

På siden med indstillinger finder du fanen “forbind” og klikker på denne.

Find fanen forbind og klik på denne.
Find fanen forbind og klik på denne.

Rul ned til du finder “Connect” og klik på “Klik her for at forbinde din konto”, simpelt ik’?

Find Connect logoet og klik på teksten for at forbinde Endomondo med Garmin Connect.
Find Connect logoet og klik på teksten for at forbinde Endomondo med Garmin Connect.

Vælg herefter “Allow” for at forbinde din Garmin Connect konto med Endomondo, læn dig tilbage og lad resten klare sig selv.

Her er det vigtigt at klikke "allow" hvis du skulle være i tvivl.
Her er det vigtigt at klikke “allow” hvis du skulle være i tvivl.

I modsætning til Training Peaks og Strava giver Endomondo ikke nogen mulighed for lige at få de sidste 30 dages træning med. Hvis du ønsker at få historiske data med kan det fikses via integration med Tapiriik.

Hvis du også bruger Training Peaks eller Strava er det også muligt at lave automatiske overførsler fra Garmin Connect. Det kan du læse mere om i disse artikler.

Automatisk overførsel af data til Strava fra Garmin Connect
Automatisk overførsel af data til Training Peaks fra Garmin Connect

Som altid, har du spørgsmål eller kommentarer hører jeg meget gerne fra dig, enten med en kommentar på artiklen eller via de sociale medier.

God fornøjelse og god træning!

34 tanker om “Overførsel af data til Endomondo fra Garmin Connect”

 1. Det ser så simpelt ud, men hvad er det jeg gør galt?

  Når jeg klikker forbind til Garmin Connect og logger på der, så returneres jeg blot til samme side på endomondo igen, der hvor den skriver at jeg endnu ikke har forbundet …

   1. Hej.
    Jeg har lige fået mig en garmin edge 25.
    Men noget irriterer mig. Når jeg vil lige tur over på endomodo via garmin connect bliver den til en løbetur. Kan simpelthen ikke finde hvor det går galt. Har prøvet alt.
    Håber på hjælp.

    1. Hej Thomas. Det har jeg ikke set før, men på den anden side har jeg heller ikke haft en Edge 25 på cyklen. Hvad står aktiviteten til i Garmin Connect?

 2. Jeg forsøger at connecte Endomondo og Garmin Connect for at få historik med på Endomondo. Der går rigtig lang tid med synk.. Der er nok gået 1 time … og den er ikke færdig endnu.

 3. Hejsa
  Kan du fortælle mig hvorfor feltet “overfør fra garmin” er forsvundet? Fra endomondo
  M.v.h
  Kurt Lundgaard

 4. Hej. Når jeg overfører data fra Garmin (Forerunner10) til Endomondo får jeg kun nogle af dataene med. F.eks. får jeg ikke gennemsnitshhasighed med. Det ser ud til at “alle” andre får al info med, hvorfor gør jeg ikke?
  Jeg kan ikke se, at jeg har bedt om ikke at få nogle info med, så jeg ved ikke hvad jeg gør galt?

   1. For 3 uger siden hvor jeg kunne åbne Garmin filen på min pc var der alle data, nu hvor de har lavet det om til TIF fil ved jeg ikke hvordan jeg åbner filen, men overfører blot til Endomondo. Det er dog samme data som overføres.
    Hele tiden har den kun overført data delvis (mangler gn.snitshasighed/vejrforhold m.v.)

 5. Hej. Kan man kun synce garmin og endomondo på computeren? Kan ikke finde nogen integration på min iPhone version af endomondo Sports tracker?

   1. Ok, den har syncet nu, men bortset fra hvad jeg har gjort på min pc, har jeg ikke kunnet se hverken på min iOS endomondo eller garmin connect iOS at der er noget reference til hinanden. Men det virkede alligevel, så noget må køre inde bagved. 🙂 Tak for feedback

 6. Hej Jesper

  Jeg uploader til Garmin via Ant+ til Connect. Jeg har i dag forbundet min Gaminkonto med Endomondo og løbet en ny tur, som er synkroniseret med Garmin efter at de to tjenester blev forbundet. Men der dukker intet op i Endomondo. Hvorfor mon? Henter Endomondo ikke oplysningerne på min Garminkonto på nettet eller skal jeg pege den hen på aktivitetsmappen på min pc?

  Mvh

  1. Det hentes via du Connect konto – hvorfor det ikke sker hvis de to er parret korrekt ligger undenfor mit kompetence område.

 7. Hvorfor overfører den ikke mine skridt? Har en løbeveninde som har et 225 og der kan jeg nogle se hendes “dagens skridt” på endomondo – hvordan gør hun det? Min ur 235 , connect og endomondo snakker ellers fint sammen i alle andre aktiviteter ?

 8. Jeg har ikke før haft prob med at få mine data fra mit fenix 3 ur via Garmin connect over på endomondo men idag kom de ikke.

  Jeg lavede en duathlon løb cykel løb som jeg havde sat uret op til.

  Søger et svar ?

    1. Jeg har idag testet ved en cykel tur og det kom data som de plejer.

     Kan det have noget og gøre med at det var en duathlon 3 trænings pas og 2 skift ?

     Det ligger fint på connect

 9. Er der nogle der kan hjælpe med dette? I synkroniseringen fra Garmin 735xt til Endomondo via Garmin Connect bliver “styrketræning” i Garmin uret oversat til “motion” i Endomondo. Er det muligt at “styrketræning” i Garmin uret kan oversættes til #styrketræning” I Endo?

 10. Hej Knut -Ved du…. Vedr. overførsel af træningspas fra Garmin Forerunner 735XT til Endomondo via Garmin Connect. Ved du om det er muligt at overføre træningspas fra “styrketræning” på uret til “styrketræning” i Endo?
  Uret overfører i dag automatisk således at “styrketræning” oversættes til “motion”.

  1. Hej, kan du hjælpe her? Jeg har en Garmin forerunner 735, og siden jeg fik den i november og indtil udgangen af december havde jeg ingen problemer med at uploade mine løb til Endomondo.
   Men så har jeg løbet en del gange i januar hvor jeg ikke har tilsluttet min Garmin til min pc, og nu idag når jeg jeg gerne vil have min Endomondo opdateret, så opdatere den kun Garmin Connect, men der kommer ingen oplysninger ind på min Endomondo. Jeg har kontrolleret at Garmin og Endomondo stadig er tilsluttet.

   1. Det har jeg ikke oplevet. Hvis data er på Connect og ikke Endomondo, så er det nok mest et spørgsmål til Endomondo support. ?

 11. Hejsa!

  Jeg har en garmin vivoactive og jeg har en endomondo konto men skridtene bliver ikke automatisk overført?
  Det gør den aktivitet jeg starter fra uret. (løb, gang, cykling osv)

  Hilsen Anne

   1. Jeg har en kollega og hendes data automatisk bliver overført til endomondo. Tror det er en Fitbit hun har.

 12. Kan ikke overfører fra Garmin connect mobil til endomondo.
  Den siger på tapiriik sync endomondo does not non-gps activities with other senor data

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *