Stjerne service fra tyske Lupine

Mærkevarer koster ofte noget mere end det billige Kina-knald – men oftest får man også noget for pengene. I dette tilfælde var laderen til min godt 4 år gamle Lupine Piko lampe stået af og importøren i Danmark gået i flyverskjul trods above and beyond forsøg fra Løberen hvor jeg i som tid købte lampen.

En hurtig henvendelse til Lupine via deres facebookside resulterede i at der tre dage senere nu ligger en ny lader på mit bord u/b.
Det er service, og ofte den slags man, også, betaler for når man køber en mærkevare.


Med en merpris på over 50% mod konkurrenter som Gemini og Gloworm kan det være svært at retfærdiggøre at købe eks. Lupine, men der er nogle ting som er værd at overveje i den sammenhæng.

Lupine produceres i Europa. Det øger omkostningerne, men giver europæiske arbejdspladser og forkorter transportvejene til gavn for miljøet. De europæiske miljøregler omkring produktionen er selvsagt langt mere stringente end dem man finder i Kina hvilket er med til at øge omkostningerne, men naturligvis også gavner naturen hvilket man som naturbruger måske bør skæve til.

Sidst er der muligheden for servicering af produkterne. En typisk Kina lampe ender på genbrugspladsen hvis den bliver defekt. Lupine tilbyder reel reparation i Tyskland og endog muligheden for at få opgraderet den gamle lampe med nye dioder/elektronik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *